8. oktobar 2015.8. okt 2015.
URAĐENA FASADA SREDNjE POSAVOTAMNAVSKE ŠKOLE

BRIGA O ŠKOLARCIMA

U opštini Vladimirci ima 520 učenika Posavotamnavske srednje škole, koji su sada u zastupljenosti prostora sa 75 odsto onih iz opštine što do sada nije bio slučaj. Škola je od skora zablistala novom fasadom za koju je izdvojeno iz sredstava opštine preko milion dinara kaže, predsednik opštine Milorad Milinković.
- Mladi su izuzetno bitni i mi smo smogli snage da sada škola blista i predstavlja zadovoljstvo da se u nju uđe. Mi ćemo i nadalje brinuti o mladom naraštaju, a pri kraju je odeljenje škole tačnije zdanje škole u Beljinu koje će biti novi veliki iskorak da mladi ostaju na selu, uz sve pogodnosti koje im omogućujemo. U ovoj školi u Vladimircima urađeno je 1.020 kvadrata fasade od toga 720 sa izolacijom što je veliki korak za malu opštinu, zadovoljan je Milinković.
Direktor škole Milan Isailović ističe i druge vidove pomoći opštine ovoj ustanovi.
- Promenjen je pod u četiri učionice i omogućen besplatan prevoz odličnim učenicima. To je i veliki podstrek za učenike u radu ali i drugi detalji idu dobrim iskoracima, a i u našoj režiji mada bez pomoći opštine ne bi mogli ništa, ističe direktor.
Ko nije skoro bio u ovoj opštini teško će prepoznati Posavotamnavsku srednju školu, a slede i drugi poslovi agilnih i prosvetara i lokalne samouprave.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa