8. oktobar 2015.8. okt 2015.
VEČERAS AUDICIJA ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA U DEČJI HOR „MLADIŠA“

BESPLATNO ČLANSTVO ZA SVE

Kancelarija za mlade grada Šapca u saradnji sa Kulturnim centrom organizovaće večeras drugu audiciju za prijem članova u Dečji hor „Mladiša“. Osnovan u martu ove godine hor je izazvao veliko interesovanje mališana tako da je ova audicija, po rečima direktorke Kancelarije za mlade grada Šapca Naile Mehmedović, bila očekivana.
- Krećemo sa novom sezonom. Pozvali bismo nove članove da nam se priključe, kao naravno i našu staru dečicu koja su već učestvovala i bila deo Dečjeg hora „Mladiša“. Imaćemo nov repertoar. Ovo je još jedna lepa priča koju ćemo oblikovati. Ono što budu naučili predstaviće pred Novu godinu svojim roditeljima i prijateljima - dodala je Naila Mehmedović na konferencija za novinare proteklog ponedeljka.
Svi zainteresovani uzrasta od četiri do petnaest godina moći će od 18 časova da pokažu šta znaju i umeju kada je u pitanju pevanje.
- Deca koja nisu u mogućnosti da dođu večeras mogu to obaviti na prvoj sledećoj probi u utorak od pola osam. Probe će se održavati dva puta nedeljno u trajanju od četrdeset pet minuta. Kasnije će trajati duže, čak i do sat i po, zbog uvežbavanja repertoara, pa ćemo ih deliti u grupe. Ovom prilikom pozvala bih svu zainteresovanu decu da dođu na našu audiciju, postanu besplatno članovi našeg hora i zajedno se druže sa nama - izjavila je Suzana Gajić, diplomirani teoretičar umetnosti - muzički pedagog.
Dečji hor „Mladiša“, koji je brojao trideset članova, tokom prethodnog tromesečnog druženja imao je dva zapažena nastupa u Kulturnom centru i to na koncertu priređenom za roditelje, ali i na Dečjem festivalu koji su otvorili 1. jula.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa