15. oktobar 2015.15. okt 2015.

VAŽNI BODOVI MEDICINARA

ŽRK “Medicinar” - ŽRK “Železničar” Inđija 26:25 (13:12)
U utakmici neizvesnoj do samog kraja bodovi su pripali domaćoj ekipi. Šapčanke su u ovoj utakmici nastupile bez svog kapitena i najboljeg igrača Ane Radović. Sigurno im je to bio i jedan od motiva za ovu vrlo važnu pobedu koju su njoj i posvetili. Počelo je za domaće odlično, vođstvom od 3:0 pa do 7:2 ali gošće počinju da konsoliduju svoje redove i pri kraju poluvremena stižu i do izjednačenja, ali ipak domaće odlaze na odmor sa golom prednosti.
Drugo poluvreme “Medicinar” započinje ponovo sigurno predvođen na golu odličnom Bojanom Šimšić i stiže čak do pet golova prednosti. Od tog trenutka počinje lagani pad u igri domaći, pa gošće strpljivom igrom počinju polako da sustižu vođstvo, pa čak u 49. minutu i izjednače. Domaće ponovo dodaju gas i stiču prednost od četiri gola, ali se gošće ne predaju pa završnicu utakmice dovode u egal. Ipak, “medicinke” uspevaju da u poslednjim trenucima zabeleže pobedu mada i drugačiji ishod ne bi bio nepravedan. Sve devojke u domaćoj ekipi pružile su svoj maksimum a efikasnije od ostalih su bile: Ručnov, Zečević, Ninković i debitant u domaćoj ekipi Jelena Bojanić novopridošla igračica, dok su u odbrambenim zadacima “ ginule” Vragolić i Andrić. Posle pet odigranih kola “Medicinar” zauzima treće mesto na tabeli SRLS sa 6 bodova.
ŽRK “Medicinar”: Vragolić 2, Obrenović, Veselinović, Milošević 1, Čvorić, Mandić, Matić, Ručnov 7, Karić, Šimšić (18 odbrana), Bojanić 4, Zečević 5, Kukić, Ninković 4, Andrić 3.
Sledeću utakmicu “Medicinar” igra u subotu 24.10.2015. u Nišu protiv ekipe “NAIS”.
D.Mitrić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa