15. oktobar 2015.15. okt 2015.
VK „Šabac“ promovisao seniorsku ekipu

Što bolji plasman u eliti

Završetkom radova na zatvorenom bazenu i početkom njegovog rada nisu na dobitku samo građani, pogotovo oni najmlađi. Vaterpolisti „Šapca“ koji deset godina igraju kao gosti, dobili su priliku da se, nakon plasmana u elitni rang srpskog vaterpola, takmiče pred svojom publikom.
U restoranu „Manjež“ na hipodromu, prošlog četvrtka, promovisana je seniorska selekcija VK „Šabac“. Uz nekoliko promena u igračkom kadru, oni su voljni da ove sezone opstanu u eliti, i pokušaju da se plasiraju na što bolje mesto na tabeli. Prisutnim gostima obratili su se najpre predsednik Skupštine kluba Nenad Živanović, potom Zoran Avramović, izvršni direktor Vaterpolo saveza Srbije i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. Od svih skoro ista poruka, da znanjem, borbenošću i sportskim ponašanjem ostvare što bolji plasman i da na najbolji način reprezentuju ime grada iz kog dolaze.
- Šabac se ponosi svojim bazenom, koji je urađen u rekordnom roku i kojim se najracionalnije upravlja, istakao je gradonačelnik Zelenović dodavši da je na vaterpolistima „Šapca“ zadatak da privuku što veći broj mladih da se bave ovim sportom kako bi grad na Savi u budućnosti imao obezbeđen igrački kadar za elitu.
Predsednik Skupštine kluba Nenad Živanović zahvalio se svima koji su sve ove godine bili uz klub, ali i onima koji sada pomažu njegov rad, jer će godine igranja u eliti obezbediti Šapcu status vaterpolo centra u Srbiji, jer za to sada postoji svi uslovi.
Prvenstvo počinje 7. novembra, kada Šapčani gostuju ekipi „Banjice“, a prvi susret u svom gradu odigraće sedam dana kasnije sa „Zemunom“. Već 18. novembra gradski bazen će biti poprište jedine utakmice četvrt finala Kupa Srbije, kada će u Šapcu gostovati ekipa Crvene zvezde iz Beograda. Biće to prilika da pred punim tribinama Šapčani pomognu svojoj ekipi da napravi što bolji rezultat.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa