22. oktobar 2015.22. okt 2015.
JP ZA UPRAVLjANjE GRAĐEVINSKIM ZEMLjIŠTEM

NASTAVLjENO ŠLjUNČENjE

Kroz projekat Javnog preduzeća za upravljanje građevinskim zemljištem, u saradnji sa građanima, prošle nedelje obavljeno je šljunčenje ulica Kostadinovića put i Alimpija Vasiljevića u Kasarskim livadama, kao i ulice Vladike Gavrila Popovića na Letnjikovcu.
- Od ove godine šljunčenje puteva je trošak Javnog preduzeća za upravljanje građevinskim zemljištem, a ne građana i mesnih zajednica. Da bi izveli radove potrebno je samo da se građani, ili Savet mesne zajednice, obrate našem preduzeću, kako bi obavili šljunčenje neke ulice ili javne površine. Sredstva za ovu namenu su obezbeđena. Od planiranih osam miliona, do sada je utrošeno četiri, tako da novca ima sasvim dovoljno. Zbog toga i apelujemo na građane da nam se obrate, kako bi ovaj posao uradili i u njihovim ulicama, rekao je direktor Javnog preduzeća za upravljanje građevinskim zemljištem Vladimir Nedeljković.
Ulica Vladike Gavrila Popovića dugačka je oko 200 metara, a pre šljunčenja je bila u veoma lošem stanju zbog obilnih padavina. Ovaj problem je sada rešen, zahvaljujući zajedničkom angažovanju građana i Gradske uprave, naveo je Nikola Veselinović, predsednik Saveta mesne zajednice Letnjikovac.

M.S.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa