22. oktobar 2015.22. okt 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: POSLOVI SUSTIŽU JEDAN DRUGI

BELjINU ŠKOLA, JALOVIKU ASFALT

U opštini Vladimirci kiše su omele tok radova ali po tvrdnji čelnika rečeno će biti ispunjeno. Najpre kada je u pitanju nova škola u Beljinu a potom i značajan posao u asfaltiranju u selu Jalovik, kažu predsednik opštine Milorad Milinković i pomoćnik Rade Kovačević.
- Škola će u sledećih par nedelja dobiti svečano izdanje i od polugodišta biti školarcima na raspolaganju. Bitno je da selima damo pun značaj i da mlade ostavimo na selu. Ovo je jedan od puteva a slede i drugi, kaže predsednik opštine Milinković i dodaje.
- Mi naravno brinemo o mladima jer na njima svet ostaje, ali ni za korak ne ostavljamo iza ostale aktivnosti. Do kraja tu su izbori pa će se videti koliko smo se pokazali dostojnim da nastavimo započeto u šta istinski ne sumnjamo, jer sve smo ispunili ili kasnili, ali ne našom voljom uz nasleđe koje nam je sve komplikovalo, sumira urađeno predsednik opštine.
U svom stilu pomoćnik Rade Kovačević ističe da je balast nasleđenog veliki, i da se svakodnevno susreću sa izazovima ali da nema onog koji ih je usporio. U tome im pomažu maksimalno koalicioni partneri.
- Molimo samo za strpljenje i sve će biti u redu. U prvom planu je u aktivnostima Direkcije za puteve asfaltiranje deonioce u selu Jalovik poznatijem kao Banića raskršće, ali nije to jedino što radimo. Posipamo puteve kamenom i mnoge druge poslove. Koče nas ali smo istrajni zahvaljujući ljudima poput Topalovića iz VP “Sava” i republičkim institucijama, te našem poslaniku Vladi Miloševiću i našem uigranom timu. Dani odmiču a mi smo sve jači, dodaje Kovačević.
Uz nadu da će dobiti dovoljno vremena da realizuju i kapitalne poslove mole samo za strpljenje, jer vreme je omelo puno ali nedovoljno da se u vladajuću koaliciju posumnja, tvrdi Kovačević.
Samo u naznakama Kovačević ističe posao svih poslova. Projekat bare u Vukošiću biće u detaljima uskoro, a to je priča koja će potopiti sve neverne Tome, prezadovoljan je Kovačević.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa