22. oktobar 2015.22. okt 2015.

VOJNI PENZIONERI U POSETI SOKO GRADU

Vojni penzioneri Šapca programski završili su ovu godinu nezaboravnim izletom na Soko grad i posetu Ljuboviji prošle nedelje. Za ovu godinu ostaje im još održavanje godišnje Skupštine, da se saberu i ocene sve ovogodišnje aktivnosti. Ocene rada Udruženja iz ove godine biće osnova za planiranje aktivnosti Udruženja za narednu godinu.
Četrdeset vojnih penzionera, koliko je bilo na ovom izletu, mnogi među njima po prvi put dolaze u ovaj deo Srbije, izrazili su veliko zadovoljstvo posetom Soko gradu, zbog njegovog istorijskog i kulturnog značaja. Posebno zadovoljstvo bilo je za najsmelije da se popnu na najviši deo Soko grada, koga simbolizuje veliki krst.
Zadovoljstvo je takođe bilo posetom Ljuboviji, upoznavanje sa njenim kulturnim i drugim znamenitostima, kao i poseta restoranu „Idila“ gde su kao domaćini bili veoma srdačni i gostoprimljivi.
Među učesnicima izleta, po povratku, čula su se mnoga razmišljanja za moguće izlete i posete u narednoj godini, što će članovi Opštinskog odbora imati u vidu kada budu planirali aktivnosti Udruženja za narednu godinu.
Stevan Stojanović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa