22. oktobar 2015.22. okt 2015.
TEKVONDO : KLUB ŠABAC

DVA PEHARA IZ NOVOG SADA

Proteklog vikenda u novosadskom Spensu, održano je otvoreno tekvondo prvenstvo Vojvodine za 2015. godinu. Učestvovalo je 37 klubova iz Srbije, Republike Srpske i Slovenije sa ukupno 401 takmičarem. Ekipa tekvondo kluba ‘’Šabac’’ je dovela 21 člana koji su na kraju dana osvojili 19 medalja od čega su šest zlatnih, pet srebrnih i osam bronzanih. Zbrajanjem pojedinačnih medalja za ukupni plasman, Šapčanima su pripala i dva pehara. Pionirima za ukupno drugo mesto iza Elita iz Inđije a ispred beogradskog Galeba, dok su kadeti ukupno treći iza drugoplasiranog Galeba i prvoplasirane Azije iz Beograda.
Zlatne medalje su osvojili: Mateja Vučinić, Marko Marković, Vukašin Mojsilović, Veljko Jovanović, Milica Tijanić i Žaro Krajišnik. Srebrnim medaljama su se okitili Uroš Belanović, Marko Lazić, Viktor Puškić, Ana Tijanić i Teodora Rosić a bronzanim Stevan Milovanović, Marko Mihailović, Čedomir Lazić, Lazar Knežević, Nikola Vujić, Zoran Kerkez, Milan Kerkez i Andrea Matić.
- Mlađe kategorije naših takmičara su i na ovom takmičenju pokazali da su po kvalitetu u samom vrhu Srbije a opravdano se nadamo još boljim rezultatima sledeće godine. Narednih nedelja ćemo nastupiti na “Sokol Open” u Bijeljini, zatim “Trofej Beograda” i “Elit Open 2015” Rumi, rekao je Jovan Dedić trener tekvondo kluba “Šabac”.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa