29. oktobar 2015.29. okt 2015.
RUKOMET: PRVA LIGA ZA DAME

ŽAL ZA POBEDOM

ŽRK Medicinar - ŽRK Izvor Bukovička banja 36:36 (15:16)
Domaća ekipa predvođena oporavljenom Anom Radović bila je na korak do osvajanja bodova ali su dva boda izostala u meču sa apsolutnim favoritom iz Aranđelovca.
Šapčanke su poslednji minut utakmice imale gol prednosti ali gošće su u poslednjim trenucima susreta uspele iz sedmerca da postignu gol. Meč je protekao u fer i korektnoj igri a domaća publika je na kraju gromoglasno pozdravila Medicinarke koje su dale sve od sebe da stignu do pobede.
I ovaj rezultat pokazuje da ekipa ima potencijal za naredne nastupe kada ih očekuju znatno slabije ekipe od Izvora koji slovi za apsolutnog favorita za osvajanje prvog mesta u SRLS.
Ana Radović je držala sve konce igre u svojim rukama željna igre posle duže pauze a prave saradnike je imala u Jeleni Zečević, Nadi Ninković, Jovani Milošević, Aleksandri Ručnov, Bojani Šimšić, Mariji Andrić, Jeleni Bojanić i Tamari Đurković .
ŽRK Medicinar: Vragolić 2, Obrenović, Milošević 2, Čvorić, Mandić, Matić, Radović 12, Ručnov 8, Karić, Šimšić (15 odbrana), Đurković 1, Zečević 9, Kukić, Bojanić, Niković 2, Andrić.
Sledeću utakmicu Šapčanke igraju u Jagodini vikenda pred nama.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa