1. jul 2010.1. jul 2010.
AMBASADOR RUSIJE ALEKSANDAR KONUZIN U POSETI ŠAPCU

CENTRALNA POLjOPRIVREDA

Prošlog utorka u Gradskoj kući u Šapcu održan je prijem za ruskog ambasadora Aleksandra Konuzina, starešinu Podvorja Ruske pravoslavne crkve u Beogradu, protojereja Vitalija Tarasijeva i predstavnika grupe ruskih kadeta. Goste iz Rusije dočekali su gradonačelnik Šapca Miloš Milošević, predsednik Gradske skupštine dr Slobodan Mirković i episkop šabački Lavrentije
Smatram da u vašem kraju postoji značajan potencijal za našu saradnju. U Rusiji postoje velike mogućnosti za otkup poljoprivrednih proizvoda, pa i hrana proizvedena u vašoj regiji može da se plasira na rusko tržište. Pri tome je jako bitno ispoštovati i proizvesti krajnji produkt po svim standardima koji kod nas važe.
Trenutno je najvažnije formiranje adekvatnog izvoznog mehanizma, jer vi definitivno imate proizvode koji u Rusiji mogu da se prodaju, ali biste morali sami da nađete ruske partnere. U tom cilju, u Beogradu postoji rusko trgovinsko područje gde svi zainteresovani mogu zatražiti pomoć ““ istakao je Aleksandar Konuzin.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa