29. oktobar 2015.29. okt 2015.
MAČVANSKA OKRUŽNA LIGA – 12. KOLO

BaŠ sve Što Čini derbi

FK „Borac“ – FK „Radnički šabački“ 2:1 (1:0)
Sve što obično obeleži jedan derbi meč na ovim prostorima, viđeno je i u subotu u Vladimircima, baš sve. Na kraju, domaći „Borac“ se radovao i sada je samo dva boda daleko od vodećeg dvojca na tabeli.
Solidan broj gledalaca uživao je u, pre svega, dinamičnoj utakmici dva, približno, izjednačena tima. Domaći „Borac“ poveo je u prvom delu kada je Marković iskoristio smušenu reakciju odbrane gostiju. U drugom delu „Radnički“ je bio bolji rival, igrao ofanzivnije, dominirao terenom , što se materijalizovalo golom Lukića, posle odlične akcije po levoj strani. Mnogi su očekivali remi, ali je u samoj završnici uobičajen duel u kaznenom prostoru Šapčana i kontakt, možda i najboljeg igrača na utakmici, Markovića i navalnog fudbalera Vladimirčana, arbitar okarakterisao kao jedanaesterac. Siguran sa 11 metara bio je Stanisavljević.
„Radnički“ ostaje na saldu od 16 bodova, a u sledećem kolu ga očekuje, na terenu SRC „Zorka“ duel protiv “Hajduk Stanka”, jednog od dva lidera na tabeli, u 13. kolu Okružne lige.
S. K.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa