29. oktobar 2015.29. okt 2015.
PATRIOTSKI BLOK PROTIV PRODAJE TELEKOMA

ORGANIZOVAN ODLAZAK U BEOGRAD

Prošlog petka Srpski pokret Dveri i Gradski odbor Demokratske stranke Srbije organizovali su akciju prikupljanja potpisa protiv prodaje “Telekoma”. Ove dve patriotske organizacije protive se privatizaciji strateški važnog državnog preduzeća. Više stotina građana dalo je podršku ovoj akciji čija je završnica planirana za 11. novembar kada će u Beogradu biti održan protesni skup.
-Pozivamo građane Šapca, koji se protive privatizaciji “Telekoma”, ne samo simpatizere i članove naših stranaka, da se u sredu u 8:30 časova okupe ispred hotela “Sloboda” odakle će biti organizovan besplatan odlazak. Ovo nije samo protest protiv nepotrebne privatizacije već i protest za očuvanje Srbije. Prethodni režimi uspeli su da rasprodaju sve što je bilo važno Srbiji i što je bilo od strateškog značaja. Poslednji pokušaj ugrožavanja Srbije je prodaja “Telekoma”, rekao je Miloš Živković, član Povereništva Dveri, koji je naveo i da je ovo prva zvanična akcija stranke Dveri, jer su prošle nedelje upisani u registar politčkih organizacija.
Predsednik Gradskog odbora DSS dr Aleksandar Pavlović istakao je da je ova stranka dosledna u svojoj politici i podsetio da su još 2010. godine prikupili oko 105.000 potpisa građana da bi sprečili prodaju “Telekoma”.
-Ukoliko bi “Telekom” bio prodat šteta bi bila višestruka. Iznos koji bi se dobio tom prilikom, ova firma zaradi za dve godine. Pored toga, “Telekom” puni trećinu budžeta Republike Srbije, a veliki broj porodica živi zahvaljujući poslu u njemu, naveo je Pavlović.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa