29. oktobar 2015.29. okt 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: PROSLAVLjENA KRSNA SLAVA SNS

SVETA PETKA PA NASTAVAK RADOVA

Kako dolikuje uz lična sredstva i pomoć donatora kojima se svi zahvaljuju obeležena je Krsna slava Sveta Petka koja je bila predah od brojnih poslova a u želji, po rečima pomoćnika predsednika opštine Vladimirci Rada Kovačevića, da se opština iz skoro beznadežnog stanja postavi na zdrave noge.
- Preko 150 zvanica od simpatizera i privrednika te gostiju iz drugih stranaka uveličalo je topao duh druženja ali samo kao predah od brojnih poslova. Obećavamo građanima da će posle sledećih izbora biti rad i intenzivniji da se podigne posrnula opština. Mi naravno sledimo put predsednika stranke Aleksandra Vučića koji nam je dao smernice kojima treba ići. Uvek smo imali boljitak opštine u prvom planu pa i tokom slave iz svojih džepova i pomoć donatora obeležavajući zaštitnicu SNS pred obimne poslove, kaže Kovačević.
Čelni čovek opštine Milorad Milinković ističe rad Direkcije za puteve koja i dalje izvlači kamen na putne pravce, a koliko to sredstva dozvole namerni smo asfaltirati 700 do 1.000 metara puta Skupljen-Kujavica. Do kraja meseca biće završena u potpunosti i škola u Beljinu što najavljuje radni i iskraj godine koju smo proveli u silnom radu. Ojačavaju se nasipi u Provu ali i prilazi njivama da život meštana bude kvalitetniji, baš kako smo i obećali, kaže predsednik opštine.
Tu su i kapitalni zahvati koje treba strpljivo dočekati, kažu čelnici opštine uz nadu da će biti sluha nadležnih ministarstava u punoj meri jer to su dalekosežni potezi i obimni poslovi o kojima će građani na vreme biti obavešteni.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa