29. oktobar 2015.29. okt 2015.
DEČJI HOR „VIVA“ OTVORIO SVEČANI PRIJEM U HOTELU „HAJAT“

ŠABAČKI MALIŠANI ODUŠEVILI ZVANICE

Dečji hor „ViVa“ na čelu sa dirigentom Milenom Đurković Pantelić u nedelju, 1. novembra, nastupio je na svečanom prijemu koji je organizovao turski ambasador u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj povodom obeležavanja devedesetdruge godišnjice proglašenja Republike Turske.
Oko hiljadu zvanica, među kojima su bili i predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković, potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, pripadnici diplomatskog kora, verskih zajednica i mnogobrojne ličnosti iz političkog, kulturnog i javnog života, imalo je priliku da čuje himne Republike Turske i Republike Srbije u izvođenju šabačkih „ViVaća“ koji su i ovoga puta pokazali zašto su jedan od najboljih dečjih horova u Srbiji.
Mališanu su, po završetku ceremonijalnog dela, privukli veliku pažnju prisutnih a to i nije čudno s obzirom na njihov talenat, lepotu i šarm. Čast da nastupe na ovom skupu imali su zahvaljujući pozivu Šapčanina Igora Karadarevića, organizatora manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa