8. jul 2010.8. jul 2010.
FUDBALSKI KLUB “LOZNICA“

MLADI ZA PONOS

Iako je prvi tim FK “Loznica“ nije uspeo da se vrati u Srpsku ligu, čelnici kluba su najavili da će se i u narednoj sezoni osloniti na mlađe naraštaje uz adekvatna pojačanja sa strane
U razgovoru za “Glas“, predsednik FK “Loznica“, Milorad Tadić je istakao planove za narednu sezonu i uspehe mlađih selekcija sa kojima se, kako on kaže, ponosi.
- Činjenica je da nismo sa prvom ekipom zauzeli prvo mesto u zonskom sistemu takmičenja. Nedostajalo nam je par iskusnih igrača koji su mogli mlade da povežu kako bi imali kontinuiranu igru. Loznica nema vremena da čeka, i ove godine ćemo se truditi da svim snagama uđemo u viši rang takmičenja, kaže predsednik Tadić.
Iako izgleda pretenciozno, u klubu najavljuju da će u naredne četiri godine uz pomoć gradske uprave izboriti takmičenje u drugoj ligi.
Znam da izgleda nemoguće, ali mi imamo dve selekcije koje igraju u kvalitetnoj ligi Srbije. Utakmice pionira i kadeta u velikom broju su pratili ljubitelji fudbala, što još više govori o tome koliko smo uspešni. Kadeti koji imaju sada 17 godina, za četiri će dovoljno stasati. Smatram da gradska uprava mora poraditi kako na edukaciji tako i na zapošljavanju mladih. Pod tim podrazumevam, otvaranje viših škola u Loznici. Samo tako možemo sprečiti odlazak mladih u druge gradove, i sačuvati talentovanu decu da treniraju i napreduju u svom gradu, naglasio je predsednik kluba.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa