5. novembar 2015.5. nov 2015.
ATLETIKA: DRUGI KROS SOKOLA SRBIJE

SJAJNI ŠAPČANI

Na gradskom Hipodromu 236 takmičara iz Šapca, Krupnja, Bora, Rume, Valjeva, Sefkerina i Vladimiraca pokazali su Sokolski duh u 13 kategorija.
U konkurenciji predškolaca kod devojčica pobedila je Emilija Obradović iz Valjeva, druga bila Anđela Komanović a treća Andrijana Ninković obe iz Šapca a kod dečaka prvi Strahinja Jevtić, drugi Matija Kokanović oba iz Šapca a treći Marko Grbić iz Rume.
Prvi razredi: devojčice prvi i drugi razred Marina Popović iz Krupnja, druga Jefimija Kostić Valjevo i treća Magdalena Dojčinović iz Krupnja, dečaci: Bojan Mijatović, Sava Ćirić i Pavle Teodorović svi iz Šapca, treći i četvrti razred devojčice: prva Ana Jovanović iz Valjeva, druga Teodora Kovačević iz Šapca a treća Teodora Sredojević iz Krupnja. Kod dečaka istog uzrasta prvi Mihailo Lazarević, drugi Saša Jovanović a treći Ognjen Jevtić svi iz Šapca. U nadmetanju petih i šestih razreda devojčice prva Jana Isailović, druga Natalija Selenić a treća Ksenija Opanković sve iz Šapca a kod dečaka Stefan Maksimović prvi, drugi Teodor Antić a treći Nemanja Panić svi iz Šapca. Sedmi i osmi razred devojčice: prva Danijela Tešić, Anđela Stojković druga a treća Sara Sekulić a dečaci: Mihailo Grković prvi, drugi Ivan Đorđić oba iz Šapca a treći Aleksandar Dabišervić iz Bora.
Kod srednjoškolki prvi i drugi razred devojčice: Nikolina Gajić iz Krupnja prva, Isidora Vasić iz Šapca druga a treća Anja Mihović iz Valjeva, dečaci: Nenad Despotović iz Beograda, Srđan Dudić drugi i David Dikanović treći, oba iz Šapca. Kod trećih i četvrtih godina devojčice: Jasmina Pajić Krupanj, Andrijana Gajić iz istog mesta i treće mesto Emilija Stojković iz Šapca a kod dečaka: Đorđe Despotović iz Vladimiraca prvi, drugi Ognjen Ilić a treći Miroslav Popović iz Šapca.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa