8. jul 2010.8. jul 2010.
SPOR OKO PROSTORIJA IZMEĐU POFK “LETNjIKOVCA“ I MESNE ZAJEDNICE “LETNjIKOVAC“

NIČIJA ZEMLjA

POFK“LETNjIKOVAC“ je sagradio sporni objekat daleke 1984. godine. Problem je kulminirao u proteklih nekoliko meseci, kada je Mesna zajednica “Letnjikovac“ zatražila od Zorana Mihailovića ““ Lole da se iseli iz prostorija kluba. Nakon što je predsednik POFK “Letnjikovac“ doneo u redakciju “Glasa“ telegram, gde je, kao pošiljalac, naznačeno Gradsko veće grada Šapca, a kao primalac Zoran Mihailović i u kome se zahteva da se on, lično, iseli iz zgrade Mesne zajednice “Letnjikovac“, krenuli smo tragom tog telegrama
Prvo smo ustanovili da takav zahtev nikad nije bio na dnevnom redu Gradskog veća, niti ga je Gradsko veće ikad uputilo Zoranu Mihailoviću.
SPORNI TELEGRAM
Ovde se nameće pitanje: Da li sa slanjem ovakvog telegrama u ime Gradskog veća Šapca nema neke veze član Gradskog veća Sreja Radovanović, koji je na skorašnjim izborima za MZ“Letnjikovac“, doduše ponovljenim, pobedio glavnog konkurenta Zorana Mihailovića?
Ali da se ne bavimo organizacijom rada Gradskog veća grada Šapca, kome je, i na osnovu čega omogućeno da ga zastupa. Imaju oni koji su za to više nego dobro plaćeni. Da se pozabavimo suštinom problema.
Povodom ovoga dopisa prvo smo kontaktirali predstavnike MZ“Letnjikovac“, tačnije rečeno Zorana Mišića potpredsednika.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa