5. novembar 2015.5. nov 2015.
ZAHVALjUJUĆI KANCELARIJI ZA MLADE GRADA ŠAPCA MAJUR DOBIO STONOTENISERSKI PODMLADAK

SPORTSKA ZABAVA ZA NAJMLAĐE

Tokom druge polovine meseca oktobra najmlađi Majurci imali su priliku da pohađaju besplatnu Školicu stonog tenisa i to zahvaljujući Kancelariji za mlade grada Šapca. Poslednji čas održan je prošle subote u prostorijama Mesne zajednice Majur. Da je interesovanje bilo više nego očekivano potvrdilo je i dvanaest mališana kojima su uručene diplome o završetku ove sportske školice.
- Vrlo sam zadovoljan odzivom dece. U početku ih je bilo četvoro, ali kasnije su im se pridružili i drugari. Već ima njih troje koji pokazuju veliki talenat i koji su se izjasnili da bi želeli i dalje da nastave da treniraju, pa se nadam da ćemo imati u bližoj budućnosti i uspešne takmičare - istakao je trener Zoran Petrović.
Školica je bila deo projekta „Unapređenja mladih na seoskom području“ koji Kancelarija za mlade sprovodi od početka godine s ciljem ispunjavanja slobodnog vremena mladima sa ovog područja kvalitetnim sportskim, kulturnim i edukativnim programom.
- Ovo je bila ideja mladih aktera Mesne zajednice Majur i zaista nam je drago što smo mogli da izađemo u susret i da organizujemo Školicu stonog tenisa jer su i sami prepoznali veliko interesovanje dece. I do sad smo imali razne aktivnosti koje smo sprovodili kako u Majuru tako i u ostalim seoskim mesnim zajednicama. Nadam se da ćemo do kraja godine imati još zanimljivih predloga kako bismo što više unapredili život i položaj mladih - izjavila je Naila Mehmedović, direktorka Kancelarije za mlade napomenuvši da su svi mladi sa bilo kakvom idejom za aktivizam dobrodošli u Kancelariju gde zajedno mogu svaku ideju sprovesti u delo.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa