12. novembar 2015.12. nov 2015.
TEKVONDO KLUB „ŠABAC“

TROFEJ BEOGRAD I ELIT

Takmičari tekvondo kluba “Šabac” su proteklog vikenda učestvovali na dva tekvondo turnira. U subotu je održan “16. Trofej Beograda” u sportskoj hali “Banjica” gde je iz Šapca bilo sedam, među 360 takmičara iz 43 kluba iz 10 zemalja. Zlatnu medalju je osvojio Vukašin Karavidić a srebrne Uroš Belanović, Marko Mihailović, Vukašin Mojsilović i Žarko Krajišnik.
Narednog dana u nedelju, održan je “5. Elit Open ” u Rumi. Učestvovalo je 55 klubova sa ukupno 606 takmičara iz 11 zemalja. Tekvondo klub Šabac je nastupio sa 28 takmičara u svim uzrasnim kategorijama koji su osvojili 22 medalje od kojih sedam zlatnih, šest srebrnih i devet bronzanih. Kada su se sabrale sve medalje, tekvondo klubu Šabac su pripali i ekipni pehari za ukupno drugo mesto u starijim pionirima i treće mesto u mlađim pionirima B klase.
Osvajanjem 27 medalja proteklog vikenda, naši takmičari su ponovo potvrdili da se visoko kotiraju u tekvondo sportu. Posebno nam je drago da smo imali tri pionira koji su se prvi put takmičili a osvojili su medalje u zavidnoj konkurenciji. Nastavljamo sa treninzima i pripremama da bi ostvarili što bolji rezultat na balkanskom prvenstvu početkom decembra– rekao nam je Jovan Dedić trener tekvondo kluba “Šabac”.
Osvajači medalja na “Elit Open 2015”
Zlato: Mateja Vučinić, Marko Marković, Zoran Kerkez, Andrea Matić, Teodora Rosić, Milan Kerkez i Žarko Krajišnik.
Srebro: Uroš Belanović, Vukašin Mojsilović, Jovana Živanović, Novak Đukić, Veljko Jovanović i Stefan Ivanović.
Bronza: Marko Lazić, Stefan Vićentić, Mateja Ivanović, Ivana Tadić, Milica Tijanić, Marko Mihailović, Ana Tijanić, Aleksa Jovanović i Mihailo Tadić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa