12. novembar 2015.12. nov 2015.
VLADIMIRCI: POSETA KOORDINATORKE SIGURNE KUĆE

STOP NASILjU

Proteklog četvrtka u Vladimircima je održana druga tribina opštinskog odbora SNS na temu nasilja u porodici koja je imala viđenog gosta i predavača koordinatorku sigurne kuće Vesnu Stanojević koja je opet sa zadovoljstvom govorila o poseti Vladimircima ali i prvim rezultatima u Srbiji koji daju nadu.
- Pomerilo se puno. U Srbiji je stanje po ovom pitanju dosta bolje i mi se nadamo da će biti i bolje a edukovanje je put ka tom cilju, govorila je koordinatorka.
O samim Vladimircima je govorila kao o sredini koja ide pravim putem.
- Bitno je da se ljudi uključe i saznaju što više da bi pomogli. Male sredine su bitne itekako jer ti problemi su tu oko nas. Prepoznavanje je prvi veliki korak. Hvala im što su me pozvali, bila je zadovoljna punom salom i plodnom tribinom Vesna Stanojević.
U ime lokalne samouprave dobrodošlicu joj je poželeo pomoćnik predsednika opštine Rade Kovačević a brojni agilni tim saveta za omladinu, informisanje i rodnu ravnopravnost najavio nova okupljanja ali i uz pomoć Centra za socijalni rad i odlazak na teren i pomoć ugroženima za stop nasilju.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa