Инфо

Берза

  • aero 700 ▲ 5,26%
  • alfa 33.000 ⚫ 0,00%
  • enhl 600 ⚫ 0,00%
  • kmbnpb 880 ▲ 0,92%
  • niis 684 ⚫ 0,00%
  • sjpt 179 ▲ 2,87%
  • tgas 11.000 ▲ 1,36%
(8. јул 2010.)
ЛЕТЊЕ ШКОЛЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ

НЕ ПЛАШИМ СЕ БАБА РОГЕ

Након великог интересовања које су шабачки школарци испољили за стицање нових знања прошлог лета, Канцеларија за младе је и овог распуста организовала преко 20 занимљивих двомесечних курсева
У сарадњи са Међуопштинским историјским архивом, Народним музејем, Библиотеком шабачком, спортско ““ риболовачким друштвом “Бистро“, Ветеринарском амбулантом “Сириус“ и ОШ “Николај Велимировић“, шабачка Канцеларија за младе организовала је 22 летње школе. Број полазника ни овај пут није ограничен, а сва средства за рад биће обезбеђена у самим школама ““ рекла је координаторка рада Канцеларије за младе Ана Лазић.
Сви курсеви ће бити одржани у току јула и августа. У просторијама Међуопштинског историјског архива, од 5. јула почиње школа узбудљиве историје. Славна дела прошлости, али и славне пропасти, сурове обичаје, верски занос и идеале слободе, кроз интерактивна предавања полазницима ће покушати да приближи Иван Досковић. Одговоре на питања: да ли нас религије спајају или раздвајају и шта је то Бог, одгонетнуће Сања Павловић, летњу школу историје уметности водиће Тамара Исаковић, а децу узраста преко пет година тајнама луткарске уметности научиће Петар Гајић. Школу за модне креаторе држаће Марија Иванковић ““ Јуришић, док су под пројектом “Електропионир“ обједињене двомесечне школе бубњева коју води Милан Арнаутовић ““ Фирца, електричне гитаре под надзором Саше Шетке, бас гитаре за коју је задужен Ивица Гератовић и клавира и клавијатура где је предавач Мина Мандић.

Најновији број

14. фебруар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa