8. jul 2010.8. jul 2010.
LETNjE ŠKOLE KANCELARIJE ZA MLADE

NE PLAŠIM SE BABA ROGE

Nakon velikog interesovanja koje su šabački školarci ispoljili za sticanje novih znanja prošlog leta, Kancelarija za mlade je i ovog raspusta organizovala preko 20 zanimljivih dvomesečnih kurseva
U saradnji sa Međuopštinskim istorijskim arhivom, Narodnim muzejem, Bibliotekom šabačkom, sportsko ““ ribolovačkim društvom “Bistro“, Veterinarskom ambulantom “Sirius“ i OŠ “Nikolaj Velimirović“, šabačka Kancelarija za mlade organizovala je 22 letnje škole. Broj polaznika ni ovaj put nije ograničen, a sva sredstva za rad biće obezbeđena u samim školama ““ rekla je koordinatorka rada Kancelarije za mlade Ana Lazić.
Svi kursevi će biti održani u toku jula i avgusta. U prostorijama Međuopštinskog istorijskog arhiva, od 5. jula počinje škola uzbudljive istorije. Slavna dela prošlosti, ali i slavne propasti, surove običaje, verski zanos i ideale slobode, kroz interaktivna predavanja polaznicima će pokušati da približi Ivan Dosković. Odgovore na pitanja: da li nas religije spajaju ili razdvajaju i šta je to Bog, odgonetnuće Sanja Pavlović, letnju školu istorije umetnosti vodiće Tamara Isaković, a decu uzrasta preko pet godina tajnama lutkarske umetnosti naučiće Petar Gajić. Školu za modne kreatore držaće Marija Ivanković ““ Jurišić, dok su pod projektom “Elektropionir“ objedinjene dvomesečne škole bubnjeva koju vodi Milan Arnautović ““ Firca, električne gitare pod nadzorom Saše Šetke, bas gitare za koju je zadužen Ivica Geratović i klavira i klavijatura gde je predavač Mina Mandić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa