19. novembar 2015.19. nov 2015.
MAČVANSKA OKRUŽNA LIGA – 15. KOLO

LukiĆ za miran san

FK „Radnički šabački“ – FK „Mladost“ (PP) 2:0 (0:0)
Tri vezana trijumfa u završnici jesenje polusezone, donela su miran i ušuškan san fudbalerima, stručnom štabu, upravi i navijačima Radničkog. Šapčani su se približili vrhu, ostavili slabije igre iza sebe i bez pritiska i opterećanja ulaze u zimu.
Naglo zahlađenje i težak teren uticalu su na kvalitet igre Radničkog i Mladosti, ali i pored toga, oba tima su imali svoje prilike. Bodove u Šapcu ostavio je napadač, iskusni, Vukašin Lukić, golovima u drugom poluvremenu. Drugi deo igre ponudio je znatno više od prvog. Već na početku, niz kratkih pasova na sredini terena i proigravanje Lukića, koji bez problema rešava situaciju 1 na 1. Nedugo potom, „Radnički“ je vodio 2:0. Iz slobodnog udarca sa oko 22, 23 metra, Lukić šutira neodbranjivo. Imali su prilike i Fric, Kojić, Savić za domaće, odnosno Kovačević za goste, ali promene nije bilo.
„Radnički“ je peti sa 25 bodova, a u poslednjem ovogodišnjem kolu, nisu slavili ni „Drina“ ni „Mačva“, te novu 2016. godinu, na vrhu dočekuje ekipa iz Ljubovije sa 32 boda, dok Bogatinci imaju jedan manje. Prvenstvo se nastavlja u martu.
S. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa