19. novembar 2015.19. nov 2015.
FUTSAL: BELLATORES IMA EVROPSKE AMBICIJE

KLUB VELIKIH RATNIKA

Šabački futsal klub „Bellatores“, osnovan 2014. godine, je „mali“ tim sastavljen od velikih ratnika (bellatores - lat. ratnici), sa velikim apetitima.
Cilj ove godine je da klub izbori plasman u viši rang (Druga futsal liga „Zapad“). Dugoročne ambicije kluba su da kroz 5 do 7 godina igra i u Evropi.
Prošla godina takmičenja u Regionalnoj futsal ligi Srbije - grupa „Drina“, je bila eksperimentalna i za tim i za rukovodstvo. Uz male modifikacije u ovoj sezoni imamo odličan ritam, što pokazuju i rezultati. Posle pet odigranih kola, prvi smo na tabeli, bez poraza.
U poslednjoj odigranoj utakmici prošlog vikenda Šabački Spartanci su na svom terenu, u sali Ekononmsko - trgovinske škole, savladali jednog od glavnih konkurenata ekipu „Bajine Bašte“ sa 4:0. Šapčani su dominirali kroz ceo tok utakmice što se vidi i kroz rezultat koji je došao u drugom poluvremenu.
Rukovodstvo tima se trudi i nastoji da organizuje i održi stabilan klub sa jakim „temeljima“ i evropskim standardima. Momcima se obezbeđuju uslovi kakvih nema u mnogim većim klubovima. Da bismo nastavili napredak u svim segmentima kluba i da bi ostvarivali naše ambicije, ovim putem pozivam zainteresovane sponzore da nam pomognu na putu ka vrhu, jer svaki početak je težak.
Predsednik kluba Đorđe Melcer

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa