19. novembar 2015.19. nov 2015.

Prvo Grappling prvenstvo Srbije 2015.

U nedelju 22.11.2015. godine, u Kuli, pod pokroviteljstvom MMA Saveza Srbije, koji je od nedavno, tačnije od 17.11.2015. godine, zvanično priznat od Sportskog saveza Srbije, održano je prvo i zvanično “Grepling prvenstvo Srbije 2015.”.
Na ovom takmičenju učestvovali su mnogi veliki klubovi iz cele Srbije, tu su se našli BJJ borci, grepleri, pa sve do rvača koji su želeli osvojiti prvu zvaničnu titulu, državnog prvaka Srbije u greplingu.
Među svim tim izvanrednim i izuzetno spremljenim borcima, učestvovala BJJ & MMA akademija SECUTOR Beograd sa svojim sekcijama a tu se našla i sekcija iz Šapca sa jednim predstavnikom u kategoriji pionira. Predstavnik BJJ Secutor – Šabac, Milivoj Petrović zvanično je postao vicešampion Srbije u kategoriji pionira, što za ovakvo takmičenje predstavlja izuzetno visok rezultat. Takođe je važno istaći, da je BJJ&MMA akademija Secutor na ovom takmičenju osvojila 14 medalja od kojih su 6 zlatnih, 5 srebrnih i 3 bronzane što po ovim rezultatima deli drugo mesto sa novosadskim klubom “Family Fight Team” .
Poznato je da BJJ Secutor – Šabac veoma mlada sekcija koja je uspela za kratko vreme od kako postoji, da napravi odlične rezultate u prethodnim takmičenjima a ovaj rezultat u Kuli potvrđuje da sve dosadašnje rezultate nije slučajno osvojila i da poseduje izuzetan kvalitet i potencijal.
Nakon ovog takmičenja sekcija će svoj rad nastaviti u istom ritmu i tempu bez obzira što je sa ovim takmičenjem najverovatnije zatvorila takmičarsku godinu.
Početkom godine predstoje pripreme za narednu kalendarsku takmičarsku godinu gde već na samom početku takmičarske sezone predstoji juniorsko BJJ takmičenje (takmičenje u brazilskoj jiu jitsu-i) a mlađi članovi BJJ Secutor sekcije iz Šapca žele opravdati dosadašnje ali i osvojiti nove medalje.
Trener “BJJ Secutor – Šabac”, Slavk

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa