26. novembar 2015.26. nov 2015.
KONFERENCIJA ZA MEDIJE OKRUŽNOG ODBORA SRPSKE RADIKALNE STRANKE

ORGANIZOVAN ODLAZAK NA PROMOCIJU KNjIGE

Okružni odbor Srpske radikalne stranke organizovaće u nedelju odlazak u Beograd na promociju najnovije knjige prof. dr Vojislava Šešelja “Srpski narod mora da oslobodi Kosovo i Metohiju”. Obezbeđena su dva autobusa, koja će ispred stranke krenuti u 9 časova. Kako je broj mesta ograničen, zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 350-008.
-Knjiga je nastala dok je Šešelj bio u Hagu. Vreme provedeno tamo iskoristio je da napravi nešto što će ostati generacijama da čitaju u budućnosti. Kosovski boj je prošao, ali naša borba za Kosovo i Metohiju i dalje traje. Srpski narod je najpozvaniji da brani ovaj ovaj prostor. Nadamo se da će tribina u nedelju pokazati snagu srpskog naroda koja će podići moral našim ljudima na Kosovu, rekla je predsednica Okružnog odbora Srpske radikalne stranke dr Ljiljana Stanimirović.
Predsednik Gradskog odbora SRS Dragan Jevtić naveo je da su jedino mesto gde je mogao da se brani integritet i suverenitet Republike Srbije bile Ujedinjene nacije, ali da su “izdajničkom politikom Borisa Tadića” pregovori o KiM izmešteni u Brisel. Istakao je da Brisel i Briselski sporazum sve više izmeštaju KiM iz pravnog suvereniteta Rebublike Srbije.
Promocija knjige će se održati od 12 časova u Velikoj sali “Sava centra”. Pored autora, govoriće, između ostalih, i prof. dr Milovan Bojić, prof. dr Ratko Marković, general Božidar Delić.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa