26. novembar 2015.26. nov 2015.
Šabac na sajmu sporta u Beogradu

AFIRMACIJA POZITIVNIH VREDNOSTI

Četvrti međunarodni Sajam sporta, pod nazivom „Sportska strana Srbije - susret šampiona“ održan je prošlog vikenda u Hali 1 Beogradskog sajma. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić pozdravio je prisutne, a svečanom otvaranju sajma prisustvovali su zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić, članica Gradskog veća Vesna Živković i predstavnici Sportskog saveza Šapca i Turističke organizacije Šapca.
-Šabac nije grad sporta samo zbog velikih sportskih uspeha koje imamo, već i zato što nekoliko hiljada mladih trenira u više od 100 klubova. Zato je i ovaj sajam sporta prilika da predstavimo neke od svojih uspeha – sportske klubove, kolektive i Sportski savez koji spada u najbolje u našoj zemlji, zbog čega je i nagrađivan. Naravno da sve ovo za cilj ima dalju promociju sporta i afirmaciju pozitivnih vrednosti, kao i stvaranje zdravih životnih navika kod naših mladih sugrađana. Ponosni smo na sve velike sportske uspehe i medalje, ali i na sve one koji birajući sport biraju zdrav i kvalitetan život- rekao je zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić.
Posetioce tokom tri dana sajma očekuju predstavnici više od 100 sportskih saveza, više od 20 sportskih terena i poligona za aktivaciju, preko 20 predavanja i seminara u oblasti sporta, medicine i ishrane, ali i druženje sa više od 300 aktuelnih, legendarnih i stipendista vrhunskih sportista.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa