3. decembar 2015.3. dec 2015.
IZ ŠABAKE „RIZNICE ZDRAVLjA“ – „ZDRAVA PASTA“ ZA CELU PORODICU

BAŠ PRAVA PASTA ZDRAVA

Godine 2010. grupa naših stručnjaka, nakon razmene znanja stečenih u Srbiji i inostranstvu, dolazi na ideju da odabirom pravih sastojaka, potpuno prirodnih i neškodljivih za zdravlje, napravi nešto što je i tada, a i dan danas, još uvek daleko ispred vremena. Rešeni da brinu pre svega o zdravlju svoje dece, a shodno tome i o zdravlju svih ljudi, stvorili su neobičnu i nesvakidašnju, a najpre humanu – „ Riznicu zdravlja“.
Od ideje do realizacije proteklo je par godina, jer je cilj svih nas bio jedan jedini - briga o zdravlju.
Poneseni ličnim iskustvima i širokim saznanjima iz oblasti hemije, tehnologije, medicine, znali smo šta ne želimo da ima naša pasta - fluor i jaka abrazivna sredstva. Ono što smo želeli je - da pasta bude potpuno prirodna, da je i najmanje dete može koristiti, a da zdravlje ne bude ugroženo.
Izborom najkvalitetnijih sirovina uspešno smo došli do naše „Zdrave paste“ – paste sa ukusom mente, sa sodom bikarbonom, bez fluorida, veštačkih zaslađivača, sulfata i parabena. „Zdrava pasta“ pomaže u skidanju plaka i kamenca , povećava nivo PH vrednosti u ustima, osvežava dah, štiti desni i beli zube. Uz visoko kvalitetne proizvode dolazi i vrhunski dizajn i pakovanje u koje je uloženo puno truda, a sve u cilju jedinstvenosti i prepoznatljivosti.
U „Riznici zdravlja“ nastavljamo sa širenjem linije zdravih proizvoda, pa uskoro možete očekivati: pastu sa ukusom kamilice, rastvore za ispiranje usta, antiperspirante, zdrave kreme.
Izbalansiranost kvaliteta i cene je upravo ono što krasi naše proizvode, a samim tim omogućuje svakoj porodici koja brine o zdravlju korišćenje naših proizvoda.
Proizvod je plasiran na tržište i može se naći u svim apotekama na području grada Šapca, a uskoro i ostalim trgovinskim radnjama široke potrošnje.
Ko jednom proba proizvode iz „Riznice zdravlja“ postaje bogatiji, a mi srećniji na ukazanom poverenju.
PR „Riznice zdravlja“, Jovana Jovan

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa