3. decembar 2015.3. dec 2015.
VLADIMIRCI: PREDŠKOLSKA USTANOVA “SUNCOKRETI”

ĐOKOVIĆ JALOVIKU

Dana drugog decembra Fondacija „Novak oković“, Predškolska ustanova „Suncokreti“ i Opština Vladimirci potpisali su ugovor o donaciji Projekat „Školice života – Zajedno za detinjstvo“ za izgradnju objekta u selu Jalovik.
Po rečima Zorice Milošević, dirktorke Predškolske ustanove „Suncokreti“, projekat „Školica života“ ima veliku ulogu u unapređenju usluga u oblasti predškolskog vaspitanja i dostupnosti za svu decu na teritoriji opštine Vladimirci, a pogotovo u seoskom području kao što je selo Jalovik.
Predškolska ustanova „Suncokreti“ Vladimirci će kroz partnerstvo sa Fondacijom unaprediti svoj rad, obezbediti radosno detinjstvo za svu decu i dati im mogućnost za uključivanje u predškolsku ustanovu, kako bi im ovaj vid vaspitanja i obrazovanja bio dostupan.
Zahvaljujući Fondaciji, ustanova će imati jedan nov, savremen, lepo opremljen, prilagođen prostor za decu, u kome će deca kroz igru sticati svoja prva znanja. Takođe, u saradnji sa Centrom za interaktivnu pedagogiju (CIP) svi vaspitači će proći i adekvatnu stručnu obuku.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa