3. decembar 2015.3. dec 2015.
SPORT INVALIDI

TRI BRONZE ZLATA VREDNE

Državno prvenstvo za osobe sa invaliditetom u organizaciji Sportskog saveza invalida Srbije okuplja sve najbolje takmičare i ovo je kruna svih dosadašnjih turnira.
Šabački klub “Mačva” su predstavljali u ženskoj kategoriji T 1-5 (kategorija kolica) Jovanka Nikolić i urđica Kovačević. U muškoj kategoriji T 6-7 (kategorija stojeći) Dragan Baćanović i Nemanja Birmančević. U muškoj kategoriji T 1-5 (kategorija kolica) Dragosav Nedeljković i Slavoljub Avdić.
- Ovo prvenstvo je bilo u znaku našeg kluba. U sve tri kategorije je osvojena po bronzana medalja. Jovanka Nikolić je pored veoma teške konkurencije, na iznenađenje svih nas, pa i nje same, uspela da pobedi daleko bolje protivnice i zabeleži svoj prvi veliki uspeh osvojivši treće mesto. Dragan Baćanović je takođe pored veoma jake konkurencije, i teške grupne faze uspeo sve to da prođe gde je u polufinalu nažalost zaustavljen ali i osvojena bronza na ovakvom turniru je zlata vredna. Slavoljub Avdić je u svojoj kategoriji takođe napravio uspeh došavši do polufinala i osvojivši treće mesto. Nadamo se, iako je kraj godine, da je ovo početak još uspešnije sezone 2016. za naše stonotenisere, poručuju iz kluba.

S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa