3. decembar 2015.3. dec 2015.
SUPER LIGA SRBIJE ZA RUKOMETAŠE – 11. KOLO

Poraz u Beogradu

RK „Crvena Zvezda” – RK „Metaloplastika” 26:25 (14:13)
Beograd, Dvorana: SC „Šumice”. Gledalaca: 200. Sudije: Mošorinski (Novi Sad) i Pandžić (Zrenjanin). Sedmerci: Crvena zvezda 3 (3), Metaloplastika 2 (1). Isključenja: Crvena zvezda 6, Metaloplastika 4 minuta.
METALOPLASTIKA: Maksimović, Dragićević 2, Milovanović 1, Stevanović, Došen, Marinović, Rajković 3, Ostojić 5, Marković, Arsić, Mitrović 1, Ilić 8 (1), Jevtić, Ivanović 4, Bojanić, Petrović 1.
Prva polovina drugog poluvremena rešila je pitanje pobednika, a iako su pružili mnogo bolju igru nego tri dana ranije, šabački rukometaši su morali da prihvate drugi ovosezonski i drugi uzastopni poraz. U prvom delu, rivali su bili izjednačeni. Jednom je domaćin imao dva gola viška (6:4), jednom gost (9:7), ali bi uvek protivnik anulirao zaostatak. Drugi deo, lider je započeo sa golom prednosti, ali je i iskoristio loš nastup „plastičara”, posebno u napadu, te je u 45. minutu bilo 22:16 za Beograđane. Zaršnica je u potpunosti pripala Metaloplastici. Uspeli su Šapčani da priđu na gol zaostatka u dva navrata, imali i napad za izjednačenje, ali je on, najpre, prekinut faulom, a potom ulaskom trenera C. Zvezde, Peruničića, na parket, kako bi ušao u verbalni obračun sa arbitrom (slično kao pre dve sezone u Šapcu). Jeste, ovaj put, isključen strateg „crveno – belih”, ali napad nije iskorišćen, a nove prilike nije bilo.
Situacija se zakomplikovala po „plave”, te je pobeda protiv Radničkog u subotu, zaista imperativ.
S. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa