3. decembar 2015.3. dec 2015.
RVANjE: KLUB VITEZ

ŽETVA MEDALjA

Po treći put u Beogradu je proteklog vikenda održan Međunarodni turnir „Trofej pobednika“ u rvanju slobodnim stilom za mlađe uzrasne kategorije.
Učestvovalo je 150 takmičara iz Slovačke, Bugarske, Grčke, Makedonije, BiH, Hrvatske i Srbije a među njima i 14 članova RK „Vitez“.
Ostvaren je veliki uspeh, svi učesnici su osvojili medalje, i to kod mlađih pionira: Nadežda Trifunović i Marija abaljac zlatne medalje, Nataša Petrović i Momčilo Gajić srebrne medalje dok su Dušan Jančić, Mladen Stanković, Nemanja Gligorić i Luka Mihajlović osvojili bronzane medalje. U kategoriji starijih pionira: Uglješa Gajić zlatna medalje, Ilija Petrović i Luka Mitrović srebro a Nikola Šorak bronza. Kadet Uroš Madžarević osvojio je zlato dok je Stefan Matić izgubio finalnu borbu i osvojio srebrnu medalju.
U periodu od 11. do 13. decembra u Senti se održava Prvenstvo Balkana za mlađe pionire na kome će učestvovati i trojica Šapčana kao članovi reprezentacije Srbije, u grčko-rimskom stilu Uglješa Gajić i u slobodnom stilu Luka Mitrović i Ilija Petrović.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa