10. decembar 2015.10. dec 2015.

Besplatna obuka plivanja za učenike trećeg razreda

U sklopu programa „Šabac grad bez neplivača”, u organizaciji Grada Šapca, počela je besplatna obuka učenika trećeg razreda. Na obuku plivanja prijavilo se više od 200 đaka. Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović posetio je trećake koji počinju prve časove plivanja i još jednom ukazao da je Gradski bazen izgrađen da bi sva deca naučila da plivaju, ali i da bi Šapčani mogli da se rekreiraju i koriste zdravstvene programe.
- Besplatnu obuku za đake finansira Grad Šabac, sa idejom da do kraja sledeće školske godine sva deca osnovnoškolskog uzrasta nauče da plivaju. Do sada je kroz bazen prošlo blizu 1000 dece koja su naučila da plivaju. Vidim da su i deca i roditelji zadovoljni, a program se ostvaruje po planu. Paralelno sa obukom plivanja, na bazenu se odvijaju i zdravstveni programi. Očekujem da direktori škola organizuju i pošalju učenike svojih škola, kako bi deca mogla da se rekreiraju u okviru šampionskog časa, rekao je gradonačelnik Zelenović.
Obuka se sastoji od 20 časova i završava se polaganjem. Grupe broje od 15 do 20 mališana, a svaka ima trenera i pomoćnika.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa