10. decembar 2015.10. dec 2015.
SREĆAN VAM SEDAMDESET PRVI

ROĐENDAN, PODRINSKE GLASONOŠE

Kada nešto dugo opstaje to dokazuje da je vredno, korisno, postojano, vaspitno, poučno. Sedamdeset jedna godina, koliko iza sebe sada ima naš “Glas Podrinja”, dokaz je njegove pune zrelosti, ozbiljnosti i pravog puta kojim ide. Nekoliko generacija novinara rasli su sa ovim našim glasilom, sticali iskustva i znanja, tako da su ostavljali ozbiljan trag za istoriju ovog kraja, a neki od njih postali i vrhunski majstori pisane reči. Sadašnja generacija, koja uređuje “Glas Podrinja”, ide istim putem. Srećno im bilo.
Nema društvene oblasti čiji trag uz pomoć “Glasa Podrinja” nije ušao u istoriju. Ovo glasilo ne bira o kome i koliko će pisati. Njegovo pravilo je – svakome prema zasluzi. Vojni penzioneri Šapca zahvalni su “Glasu Podrinja” što o njihovom radu redovno obaveštavaju našu javnost, zato mu i poručuju: “Mi ćemo i dalje raditi na dobrobit sviju nas a Vi pišite o nama onoliko koliko zaslužujemo”.
Gospodo novinari, stvaraoci “Glasa Podrinja”, neka Vas i dalje sreća prati u vašem odgovornom radu, uspehe ćemo ceniti mi čitaoci, pa sve tako do prvog veka uspešnog postojanja na našu sreću i zadovoljstvo. Verujemo u Vas pa Vam od srca čestitamo nastupajuću 2016. godinu, sa puno želja za uspeh Vas i vaših porodica.
Udruženje vojnih penzionera Šaba&

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa