10. decembar 2015.10. dec 2015.
IN MEMORIAM

ZORAN OBRENOVIĆ ĆELA

U Šapcu je u 49. godini iznenada preminuo dugogodišnji rukovodilac grupe za suzbijanje narkomanije u Policijskoj upravi u Šapcu, Zoran Obrenović Ćela.
Kolega Zoran Obrenović je nakon završene Više škole unutrašnjih poslova 1988. godine počeo svoj radni vek u Policijskoj stanici u Vladimircima kao vođe grupe za poslove bezbednosti. Nakon toga, svoj rad nastavio je u Šapcu na liniji rada suzbijanja imovinskih delikata. Imao je završen i Fakultet civilne odbrane i zaštite. Svoj najveći doprinos dao je kao rukovodilac grupe za suzbijanje narkomanije gde je učestvovao u akcijama suzbijanja i otkrivanja krijumčarenja narkotika, a tako i u preventivnim aktivnostima. Vršio je edukaciju učenika osnovnih i srednjih škola o posledicama zlouoptreba narkotika. Bio je državni edukator sa sertifikatom iz Drajzerove.
Pored predanog rada u policiji Zoran je posvećeno radio i na popularizaciji ženskog rukometa. Angažovao se u oblasti rada ženskog rukometnog kluba “Medicinar”, gde je sa mlađim kategorijama osvajao turnire širom Srbije.
Pamtićemo ga po vedrom duhu, posvećenosti porodici i poslu. Njegov odlazak veliki je gubitak. Bio je predani suprug Aleksandre i ponosni otac Andree i Une.
Počivaj u miru.
Policijska uprava u Šapcu

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa