10. decembar 2015.10. dec 2015.
U PETAK „NOĆ KNjIGE“ I U KNjIŽARI-GALERIJI „SOVA“

PRAZNIK ČITANjA

Od 17 časova do ponoći u svim Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi“ održaće se trinaesta regionalna manifestacija „Noć knjige“ pod pokroviteljstvom „Eurobank Srbija“. Priliku da po izuzetno niskim cenama kupe svoje omiljene naslove imaće i Šapčani u petak, u Knjižari-galeriji „Sova“ u ulici Đačkog bataljona 15.
Popusti na „Lagunina“ izdanja i ovoga puta za kupovinu jedne knjige biće 20 odsto, za dve 30, tri 35, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a ostalih izdavača do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.
Izuzetan praznik knjige upriličiće svetski i domaći hitovi poput drame Žozea Saramaga „Zapis o pronicljivosti“, koja je po prvi put objavljena na srpskom jeziku, novog krimi romana Jua Nesbea „Utvara“, romana Nikolasa Sparksa „Najduže putovanje“, luksuzno opremljene i bogato ilustrovane knjige „Kako biti Parižanka gde god da si“ An Berest, Karolin de Megre, Odri Duan i Sofi Mas, romana akademika Dragoslava Mihailovića „Čizmaši“, Branislava Jankovića „Peta žica“, Mirka Kovača „Vrijeme koje se udaljava“. Najmlađe, kao i njihove roditelje, obradovaće „Moja velika knjiga basni“.
Članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa popustima koji važe samo za „Noći knjige“. Tokom ove manifestacije važiće i sajamska „Lagunina“ akcija tri knjige za 299, 499 i 999 dinara, kao i popusti od pedest odsto za pojedine dečje enciklopedije.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa