10. decembar 2015.10. dec 2015.
ATLETIKA: KLUB SPRINT

ŠEST TITULA I 12 MEDALjA

Proteklog vikenda u Novom Sadu održan Miting otvaranja dvoranske sezone. Atletičari badovinačkog Sprinta su postigli ujedno i najbrže trke, ali i najvredniji rezultat takmičenja.
Pojačanja kluba u prelaznom roku već su počela da se ističu i to na prvom mestu Grnović Aleksandar sa najbržim vremenom ove sezone u Srbiji sa 7.15 sekundi na 60 metara. Međutim, još bolji rezultat Grnović je napravio na dalju sa 7.05 i time obećao još vrednije rezultate za dve nedelje na sedmoboju. Sjajni su bili još i Kristina Petrović sa ličnim od pola metra na dalju (4.94 centimetara) i ubedljivom pobedom na visu (153 i odličan pokušaj na 158 cm). Slobodan Lukić je osvojio drugo mesto na dalju sa poprilično velikim ličnim rekordom i skokom od 5.59 cm, dok se Mihailo Živković značajno pomerio u bacanju kugle i njegov lični sad iznosi 10.58. Marija Živanović je imala sjajnu trku na 300 m u dvorani, dok je Mina Jevtić bila na nivou svojih najboljih rezultata, kao i Paunić Tamara.
- Očekuje nas dve lagane nedelje i višeboj za kraj 2015. godine, izjavio je najuspešniji juniorski trener u Srbiji, Ivan Đinić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa