17. decembar 2015.17. dec 2015.
DAH MODERNOG STAROJ ZGRADI

Novogodšnji doček u tržnici

Grad Šabac organizuje svečani novogodišnji doček u prostoru Tržnice, uz svirku tri šabačka benda (Fu#kend Up, Slonz, Supermensi) i jednog beogradskog (Granpa Candys) i nastup didžejeva (DJ Sveta i DJ Dima). Tržnica će 31. decembra biti otvorena uobičajeno, do 15 časova, a 1. januara, kao i svake godine, neće raditi, tako da se radno vreme Tržnice ne menja. Proslava dočeka Nove godine je od 9 do 04 časa.
Ideja da se novogodišnji doček organizuje u prostoru Tržnice nastala je po ugledu na evropske gradove koji koriste mogućnosti i kapacitete lokacija različitih namena.
- Nastavljamo sa novinama, sve ovo je moglo da bude i na novom trgu, ali otišli smo korak dalje i rešili da zgradi koja je spomenik kulture udahnemo nov život, kaže Milica Simić, organizatorka novogodišnjeg dočeka.
Ona naglašava da je to, osim iskoraka u vizuelnom smislu, dobro praktično rešenje jer će unutar Tržnice boravak sigurno biti prijatniji nego napolju. Ispred zgrade biće postavljen veliki led ekran, tako da će građani i sa trga moći da posmatraju šta se dešava u Tržnici.
Tržnica će za ovu priliku biti atraktivno osvetljena i ukrašena, unutar objekta može se uneti samo plastična ambalaža, a izlozi će biti adekvatno obezbeđeni.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa