17. decembar 2015.17. dec 2015.
OTVOREN NOVOGODIŠNjI VAŠAR

PRETPRAZNIČNO RASPOLOŽENjE

Nastupom Dečjeg hora Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ proteklog ponedeljka u večernjim satima otvoren je Novogodišnji vašar. Pola sata kasnije nastupila je šabačka grupa „Eleven“, dok su štulaši, žongleri vatrom i umetnici za oslikavanje lica zabavljali najmlađe.
Tokom dana Šapčani su imali priliku da na Gradskom trgu obiđu i Novogodišnji bazar i za sebe i svoje najmilije pronađu poklone za predstojeće praznike.
Radionice za decu „Zima, zima e pa šta je“, „Pošta za severni pol“, „Svirka u podne“, „Vino i tamburice“, akustična muzika na više mesta, koncerti, obeležili su utorak i sredu.
Za danas od 12 do 16 časova predviđena je radionica „Napravi svoju zvezdu“ koja će svim zainteresovanim pokazati kako se pravi novogodišnji nakit sa kojim će se ukrasiti jelka. Ljubitelji tamburaša imaće priliku da ih poslušaju od 18 časova. Za petak i subotu od 19 časova predviđena je Prednovogodišnja žurka na kojoj će nastupiti neki od šabačkih bendova i Di džej. Najmlađi će u subotu od 18 časova moći da pogledaju predstavu „Frozen“, a u ponedeljak od 12 časova „Mašu i medu“. Za ponedeljak, 28. decembar, predviđeno je i druženje sa Deda Mrazom od 13 časova. U utorak 29. decembra, od 16 časova šabački osnovci predstaviće se sa svojim novogodišnjim predstavama, dok je za 18 časova zakazan koncert. Prema planiranom programu u sredu, 30. decembra, od 17 časova održaće se koncert za decu povodom početka raspusta, a od 19 časova „Vino i tamburice“ ili koncert Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“.
Za četvrtak, 31. decembar, od 11 časova predviđen je doček Nove godine za decu i žurka sa klovnovima, dok će od 12 časova Deda Mraz deliti paketiće. Od 13 do 16 časova održaće se Dnevna novogodišnja žurka. Najluđu noć ovoga puta Šapčani će provesti u Tržnici gde će biti organizovan doček Nove godine.
Svoj pečat tokom narednih dana ostaviće i šabački umetnici koji će oslikavati panel na Trgu. Tu nije kraj. Novogodišnji vašar trajaće do 7. januara tako da će Šapčani imati priliku da se zabave na otvorenom tokom prazničnih dana.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa