17. decembar 2015.17. dec 2015.
Od nedavno u Šapcu– Riznica zdravlja

„Zdrava pasta“ za celu porodicu

Odabirom pravih sastojaka,potpuno prirodnih i neškodljivih za zdravlje, uspeli smo da naša pasta bude ono što njeno ime i obećava. Ideja naše „Zdrave paste“ je da ne sadrži nikakve otrovne sastojke, a samim tim ne sme da šteti ni našim zubima, ukoliko prilikom pranja progutamo određenu količinu, te je kao takvu mogu koristiti i deca i odrasli.
Soda bikarbona i kalcijum karbonat su najblaža abrazivna sredstva koja se mogu naći, višestruko su mekša od naših zuba, tako da pranjem ne bi smeli da se oštete ni zubi ni desni. Odnos sode bikarbone i kalcijum karbonata u „Zdravoj pasti“ obezbeđuje superiorno uklanjanje plaka i drugih naslaga sa zuba. Budući da je soda bikarbona bazna so, i u reakciji sa kiselinama u našim ustima, dolazi do neutralisanja i cela sredina postaje blagobazna i kao takva predstavlja idealnu sredinu za zdavlje naših zuba. Ovo je izuzetno važno zbog činjenice da su sve bolesti zuba prouzrokovane kiselinama u ustima,koje nastaju kada bakterije počnu sa preradom ostataka hrane u usnoj duplji. Soda bikarbona ima antibakterijska svojstva, kao i esencijalna ulja koja su u sastavu naše paste,i pomažu i kod problematičnih desni. Potvrda i komentari naših stomatologa je da u većini slučajeva, problemi nestaju posle dve nedelje.
Sprovođenjem ankete koja je obuhvatala uzorak od 1.000 ispitanika, različitog starosnog doba, pola, obrazovanja na teritoriji cele Srbije, dobijamo euforične, pozitivne reakcije i odgovore ispitanika.Činjenicu da našu pastu i najmanje dete može koristiti, čak i progutati, a da se pritom zdravlje ne ugrožava, jer je po Farmakopeji hrana, budi posebnu zainteresovanost roditelja i dece.
Šabačka „Riznica zdravlja“ proizvodnju „Zdrave paste“ realizovala je u septembru ove godine. Sedište kompanije nalazi se na Obrenovačkom putu bb, Mišar, u prostorijama firme „Ingsoft“.
Plasiranjem proizvoda na tržište i usresređenost na predstavljanje naše paste, rezultiralo je sklapanje saradnje sa grupacijom „Univereksport“, najvećim domaćim maloprodajnim lancem, sa preko 120 maloprodajnih objekata.
„Zdrava pasta“ se može naći u svim privatnim apotekama na području grada Šapca i šire, a za nekoliko dana i u državnim apotekama.
Promocija „Riznice zdravlja“ realizovana je i u „Bio Špajzu“, prodavnici zdrave hrane u Beogradu, čija je misija da populiše zdrav način života, i danas prestavlja najvećeg uvoznika i distributera zdravih proizvoda. U narednom periodu očekujemo početak saradnje, a samim tim prodaju „Zdrave paste“ u prodavnicama zdrave hrane na teritoriji cele Srbije.
Kompanija „Keprom“, jedna je vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i malu decu u Srbiji, uvrstila je našu pastu u asortiman proizvoda svih „Aksa“ dečijih prodavnica.
Sredinom januara 2016. godine, „Zdrava pasta“ biće dostupna i u 136 „Lili“ drogerija širom Srbije.
Sve dodatne informacije možete dobiti posetom našeg sajta – njnjnj.riznicazdravlja.rs ili putem telefonskog poziva na broj 015/380-180.
U „Riznici zdravlja“ nastavljamo sa širenjem linije zdravih, najkvalitetnijih proizvoda koje ćemo učiniti dostupnim svakoj porodici koja brine o svom zdravlju.
PR „Riznice zdravlja“, Jovana Jovan

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa