17. decembar 2015.17. dec 2015.
Javna rasprava o razvoju sporta u opštini Krupanj

KONSTRUKTIVNI PREDLOZI

U velikoj sali opštine Krupanj nedavno je održana javna rasprava o razvoju sporta u opštini Krupanj. Sastanku su prisustvovali predstavnici sportskih društava, turističke organizacije, predškolske ustanove, srednje i osnovnih škola u opštini Krupanj. Radi se o važnom strateškom dokumentu koji se nakon donošenja dostavlja Ministarstvu omladine sporta na usvajanje.
Prema rečima Predraga Marjanovića zamenika predsednika opštine Krupanj već odavno se radi na izradi predloga programa razvoja sporta u opštini Krupanj u skladu sa nacionalnom strategijom. Bilo je potrebno okupiti sve one koji su vezani za sport na direktan ili indirektan način i objasniti šta predstavlja pomenuta Strategija. Jedna od dominantnih stvari je popravka postojeće i izgradnja nove infrastrukture za potrebe bavljenjem sportom, koja je u krajnjem slučaju povezana i sa sportskim turizmom u opštini. Pojavio se i prioritet koji do sada zasigurno nije bio dovoljno zastupljen u Krupnju i odnosi se na razvoj školskog sporta.
O svemu ovome učesnici u raspravi su dali konstruktivne i konkretne predloge koji će biti korišćeni u izradi programa razvoja sporta u opštini Krupanj čiji rok za podnošenje je 6. decembar 2016. godine.
D.Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa