17. decembar 2015.17. dec 2015.
Zeleni Srbije Pokret za Bogatić

BEZ ODGOVORA IZ OPŠTINE

Zeleni Srbije Pokret za Bogatić su prošlog ponedeljka, preko predsednika Zelenih Srbije i narodnog poslanika Ivana Karića, pitanja vezana za vodu u OŠ u Klenju i Dublju poslali na adrese tri ministarstva: ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru, ministru prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđanu Verbiću i ministarki poljoprivrede i zaštiti životne sredine Snežani Bogosavljević-Bošković:
Zašto ništa nije učinjeno od avgusta 2015. godine u OŠ „Laza K. Lazarević“ u Klenju i OŠ „Nikola Tesla“ u Dublju (obe na teritoriji opštine Bogatić) gde su pronađene fekalne bakterije, ešerihija koli i nitrati? Ko je nadležan da deci u osnovnim školama obezbedi ispravnu vodu za piće i odgovarajuće sanitarne i higijenske uslove? Ko je nadležan da sačini plan kratkoročnih i dugotrajnih mera za rešavanje ovog problema?
Nezadovoljni stanjem i ophođenjem Lokalne samouprave prema ovom problemu, opredelili smo se na ovaj korak. Dve nedelje je prošlo od naše konferencije i zahteva upućenog predsedniku opštine Nenadu Beserovcu.
Nedopustivo je da problem traje mesecima, a ništa se ne preduzima!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa