17. decembar 2015.17. dec 2015.
KUP CENTRALNE SRBIJE ZA RUKOMETAŠICE - FINALE

Trofej u istoj vitrini

ŽRK „Kučevo“ – ŽRK „Medicinar“ 31:33 (17:16)
Gde je bio prošle sezone, ostaje i ove. Pehar namenjen najboljoj ekipi Kupa centralne Srbije, ostaje u Šapcu, u prostorijama ŽRK „Medicinar“. Pobeda u Kučevu, protiv još jednog tima iz Super lige, donela je Kup i obezbedila plasman u ¼ finale Kupa Srbije.
Počelo je odlično, Šapčanke su povele 6:2, međutim, jedini „crni“ period prošlog četvrtka, bio je drugi deo prvog poluvremena. Dopušteno je Kučevu da se vrati u meč, a na pauzu ode sa golom prednosti, 17:16.
Ipak, nastavak je ličio na početak prvog poluvremena, prednost je vraćena, ali oscilacija, u nastavku, nije bilo. Prednost Medicinara se kretala od dva do četiri gola. Iako su domaće pokušale da se vrate, igrale borbeno i posvećeno svaki sekund, golovi u pravim trenucima, čuvali su samopouzdanje Šapčankama.
- Pritisak ubedljivg poraza u Kučevu, u prvenstvu, pretvorili smo u motiv za sportsku osvetu. Kvalitetnije smo od njih, ali je to trebalo potvrditi na njihovom parketu. Loše izdanje u drugom delu poluvremena jedini je loš trenutak našeg celog kup nastupa. Pehar je zasluženo kod nas, a sada se nadamo sreći u žrebu. Ambicija je finalni turnir Kupa Srbije – istakla je Aleksandra Ručnov.
D.B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa