24. decembar 2015.24. dec 2015.
I U NOVOGODIŠNjOJ NOĆI VAŠA TV ŠABAC

NAŠA PRIČA ZA NOVO LETO

Šabački muzičari, direktan prenos sa trga, filmovi
Autentična šabačka priča i u novogodišnjoj noći očekuje vas u programu TV Šabac. Ako poželite da u 2016. uđete uz muzičare koje znate i koje volite, ako ne odete na trg, a želite da osetite deo atmosfere uz gradsku muziku - Televizija Šabac biće pravi izbor. U prvom delu Novogodišnjeg programa, koji počinje u 19 sati i 30 minuta, nastupiće izuzetno kvalitetni i šabačkoj publici dobro znani muzičari: Leksikon bend, Luka Vitorović i Giba. Repertoar sastavljen od kvalitetne pop, zabavne, starogradske i narodne muzike trebalo bi da bude po ukusu većine gledalaca kao i dve šarmantne Ivane - Jelić i Nenadović, koje će gledaoce rečju voditi kroz muzički program i ispratiti 2015. godinu. U drugom delu programa od 22 sata i 30 minuta, Televizija Šabac će direktno prenositi doček Nove godine sa glavnog gradskog trga, uz novogodišnji vatromet i ponoćnu čestitku. U novu, 2016., posle prenosa sa traga, ulazimo uz dve filmske komedije, koje su na programu pola sati iza ponoći.
I program prvog dana 2016. godine biće sastavljen od filmskih, muzičkih i informativnih sadržaja. Počeće sa dva dečja filma i jednom komedijom, potom će uslediti repriza Novogodišnjeg programa i Novogodišnji „Leksikon“ u kojem su gosti nadaleko čuveni, šabački, „Stari zvuci“. U večernjem terminu uslediće snimak dočeka Nove godine sa trga i film „Viski i led“.
Ne treba zaboraviti da su novinari Televizije Šabac uspeli da zabeleže sve događaje i prazničnu atmosferu koja je prethodila dočeku i da će tako biti i tokom novogodišnje noći i prvog dana 2016. godine.
Televizija Šabac svim sugrađanima i gledaocima sa područja drugih gradova i opština želi SREĆNU I USPEŠNU 2016. GODINU!

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa