24. decembar 2015.24. dec 2015.
STOMATOLOŠKI CENTAR KODENT

PRECIZNOST, KVALITET, ESTETIKA

I ovu godinu su nam obeležili novi osmesi, zadovoljni i srećni pacijenti. U stomatološkom centru KODENT, naši radovi predstavljaju za mnoge korak u nov život, sa širokim i sjajnim osmehom na licu. Za pacijente je to velika transformacija, izgledaju lepše, mlađe.
Radost je podeliti sa njima momenat kada se prvi put pogledaju u ogledalo sa novim zubima, srećni i uzbuđeni. Perfekcionisti smo u svakom pogledu i naš moto od 1991. glasi PRECIZNOST, KVALITET, ESTETIKA.
Brojne preporuke dobijama zahvaljujući izradi zubnih nadoknade, visoke estetike, koje deluju potpuno prirodno. Koristimo najsavremeniju CAD/CAM tehnologiju ZIRKONZAHN i najbolje materijale na tržištu, poput vrhunskog cirkona PRETTAU ANTERIOR, za izradu bezmetalnih kruna i mostova, kao i SHOFU Japan i implante IMPLANT DIRECT. Uigran smo tim, pratimo i postavljamo svetske trendove.
Vrhunska edukacija našeg tima stomatologa i zubnih tehničara je takođe obeležila ovu godinu. Svim pacijentima želimo izvanrednu 2016. godinu, punu prelepih osmeha. Vaš KODENT.
Prof. Damjanka Đurić, Generalni Mk

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa