31. decembar 2015.31. dec 2015.

IZVRŠENI PLANIRANI ZADACI

Predzadnjeg dana prošle godine Gradski odbor SUBNOR Šabac, sa svojim saradnicima, održao je godišnji sastanak i sumirao sve rezultate svoga rada.
Vladimir Ninković, predsednik GO SUBNOR Šabac, pozdravljajući prisutne, izrazio je zadovoljstvo ovogodišnjim radom boračke organizacije i pomenuo brojne strukture koje su na razne načine dale svoj doprinos u ostvarivanju planiranih godišnjih zadataka. Među učesnicima u brojnim boračkim aktivnostima, između ostalih, Ninković je pomenuo Upravu Grada Šapca koja je dala veliki doprinos uređenju partizanskog groblja i pružanju druge pomoći u radu, zatim Vojsku Srbije – učesnika u svim značajnim akcijama, Udruženje vojnih penzionera – najmasovnijem učesniku u svim zajedničkim akcijama, i druge organizacije koje su prema svojim mogućnostima učestvovale u radu boračke organizacije. Na kraju Ninković je čestitao svim saradnicima nastupajuću Novu godinu, sa željom da u svim budućim zajedničkim akcijama budemo još masovniji i saržajniji.
Sekretar GO SUBNOR Aleksandar Đenadić izneo je detaljno sve aktivnosti koje su borci sprovodili u protekloj godini u saradnji sa ostalim društvenim organizacijama i udruženjima. Iz njegovog izveštaja videlo se da su borci svojim zalaganjem i masovnim učešćem obeležili sve značajne datume iz naše istorije i da su posetili sva partizanska groblja i spomenike i polagali cveće i vence u znak zahvalnosti svim borcima palim za slobodu koju mi danas uživamo.
Na ovom prijatnom i vrlo sadržajnom godišnjem druženju mogao se izvući zaključak da su borci Šapca i njihovi saradnici učestvovali na svim svečanostima u gradu i šire u pristojnom broju, trudili se da se svečano obeleži svaki značajan događaj iz naše istorije i oda zasluženo priznanje svima koji su u borbi dali svoje živote za našu slobodu. Želja je boraca da u buduće na svim aktivnostima koje oni organizuju bude što više građana, a naročito mladih, da škole uzmu još veće učešće i da svi mediji u gradu i šire boračkim aktivnostima daju još veći značaj.
S. Stojanović

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa