Инфо

Берза

  • aero 801 ▲ 0,13%
  • alfa 31.500 ⚫ 0,00%
  • enhl 680 ▼ -1,45%
  • kmbn 2.748 ▼ -0,04%
  • kmbnpb 1.150 ▲ 3,14%
  • niis 695 ▼ -3,34%
  • sjpt 180 ⚫ 0,00%
  • tlkb 8.001 ▲ 0,01%
  • vbse 1.600 ▲ 6,60%
(31. децембар 2015.)

ИЗВРШЕНИ ПЛАНИРАНИ ЗАДАЦИ

Предзадњег дана прошле године Градски одбор СУБНОР Шабац, са својим сарадницима, одржао је годишњи састанак и сумирао све резултате свога рада.
Владимир Нинковић, председник ГО СУБНОР Шабац, поздрављајући присутне, изразио је задовољство овогодишњим радом борачке организације и поменуо бројне структуре које су на разне начине дале свој допринос у остваривању планираних годишњих задатака. Међу учесницима у бројним борачким активностима, између осталих, Нинковић је поменуо Управу Града Шапца која је дала велики допринос уређењу партизанског гробља и пружању друге помоћи у раду, затим Војску Србије – учесника у свим значајним акцијама, Удружење војних пензионера – најмасовнијем учеснику у свим заједничким акцијама, и друге организације које су према својим могућностима учествовале у раду борачке организације. На крају Нинковић је честитао свим сарадницима наступајућу Нову годину, са жељом да у свим будућим заједничким акцијама будемо још масовнији и саржајнији.
Секретар ГО СУБНОР Александар Ђенадић изнео је детаљно све активности које су борци спроводили у протеклој години у сарадњи са осталим друштвеним организацијама и удружењима. Из његовог извештаја видело се да су борци својим залагањем и масовним учешћем обележили све значајне датуме из наше историје и да су посетили сва партизанска гробља и споменике и полагали цвеће и венце у знак захвалности свим борцима палим за слободу коју ми данас уживамо.
На овом пријатном и врло садржајном годишњем дружењу могао се извући закључак да су борци Шапца и њихови сарадници учествовали на свим свечаностима у граду и шире у пристојном броју, трудили се да се свечано обележи сваки значајан догађај из наше историје и ода заслужено признање свима који су у борби дали своје животе за нашу слободу. Жеља је бораца да у будуће на свим активностима које они организују буде што више грађана, а нарочито младих, да школе узму још веће учешће и да сви медији у граду и шире борачким активностима дају још већи значај.
С. Стојановић

Најновији број

13. јун 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa