31. decembar 2015.31. dec 2015.
NOVOGODIŠNjI SKUP ŠABAČKIH SOCIJALISTA

GARANCIJA STABILNE VLASTI

Pokret „Zoran Bortić – Šabački socijalisti“, organizovao je novogodišnji skup, kojem su osim članova i simpatizera prisustvovali i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, predstavnici koalicionih partnera, ali i gosti iz drugih udruženja i pokreta. Na skupu je bilo reči o rezultatima u 2015. godini, kao i o planovima za 2016.
-Zadovoljni smo postignutim rezultatima u 2015. godini. Doprineli smo stabilnosti vlasti u našem gradu. Posledica toga su dobri rezultati od kojih građani Šapca imaju najviše koristi. Pred nama je izborna godina i mislim da će naši sugrađani umeti da prepoznaju i daju podršku pokretu koji je izvorna ideja levice, rekao je predsednik Pokreta Zoran Bortić i tom prilikom šabačkim socijalistima, kao i svim građanima Šapca čestitao novogodišnje i božićne praznike.
Okupljenima u Kulturnom centru se obratio i gradonačelnik Nebojša Zelenović, koji je ton prilikom, između ostalog rekao i da je dvotrećinska većina u gradskom parlamentu stabilna zahvaljujući i “Šabačkim socijalistima”.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa