31. decembar 2015.31. dec 2015.
KONFERENCIJA SRPSKOG POKRETA DVERI

ORGANIZOVANIJI U NOVOJ GODINI

Povereništvo Srpskog pokreta Dveri u Šapcu održalo je u ponedeljak konferenciju za medije na kojoj su svim građanima koji poštuju julijanski kalendar čestitali Božić uz radostan pozdrav “Hristos se rodi. Vaistinu se rodi.” Građanima Šapca poželeli su dobru Novu 2016. godinu na svim poljima.
-Povereništvo Dveri je trenutno u procesu formiranja gradskog odbora. Naše aktivnosti na lokalu okrenute su i jednom važnom dodatnom cilju a to je priprema za nastupajuće lokalne izbore. Nastojaćemo da formiramo što više mesnih odbora, da obavimo upis članstva i na taj način ojačamo našu strukturu na gradskom nivou, rekao je v.d. predsednika Gradskog odbora Dveri Predrag Vukosavović.
Prema njegovim rečima nije im cilj samo mehaničko uvećavanje članstva, nego da svoju politiku predstave građanima, kao i da kroz razgovor sa njima čuju predloge i zajedno dođu do najboljih rešenja. Istakao je da je Dverima cilj da izađu iz okvira strančarenja i ponude drugačiju politiku Srbiji.
Na konferenciji je rečeno da će se bazirati pre svega na socijalnim temama. Smatraju da Šapcu u ovoj oblasti fali sistematsko rešenje i da oni imaju snagu i kapacitet za njegovo donošenje. Misle da davanje jednokratne pomoći najugroženijim porodicama nije dovoljno dobro i da je potrebno naći način za trajniju brigu o njima.
Od kako su Dveri registrovani kao politička partija pre nekoliko meseci porastao je broj onih koji žele da budu njihovi članovi. Ipak, podvlače da to moraju biti isključivo časni i pošteni ljudi. Prostorije stranke u Karađorđevoj ulici su otvorene ponedeljkom, sredom i petkom od 10 do 12 časova.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa