7. januar 2016.7. jan 2016.
METALOPLASTIKA ZAPOČELA PRIPREME

Plej of primarni cilj

U ponedeljak su i rukometaši Metaloplastike startovali pripreme za nastavak Super lige. Pripreme svakako započinju u Šapcu, a da li će u potpunosti biti sprovedene ovde ili će jedan period igrači i stručni štab provesti van grada, što je želja svim u klubu, nije još poznato.
Šapčani će trenirati dva puta dnevno, a na startu, pažnja će biti posvećena najnepopularnijem, ali i najvažnijem delu priprema, fizičkoj spremi. Prve dve nedelje, prepodnevni treninzi će biti bazirani na radu u teretani, kao i sticanju kondicije kroz trčanje. Popodnevni rad je posvećen radu s’ loptom i usavršavanjue taktike. Pokazatelj napretka ekipe biće i pripremni dueli.
- Imamo potvrđena dva duela protiv „Politehnike“ iz Temišvara, rumunske ekipe, naših tradicionalnih prijatelja, koje sada predvodi naš nekadašnji igrač Pero Milošević. Protiv njih igramo 28. i 29. januara. Planiramo bar još jednu ili dve prijateljske utakmice, a trenutno tražimo rivale – ističu u redovima Šapčana.
Tokom cele polusezona, „Metaloplastika“ je praktično formirala i uigravala tim. Stefan Ilić se priključio krajem oktobra, a Vukašin Rajković pred pauzu. Trenutno je u toku potraga za pojačanjem koje bi, pre svega, trebalo da očvrsne odbranu. Super liga se nastavlja drugog februarskog vikenda, kada će „plastičari“ ugostiti „Jugović“, u hali „Zorka“.
TABELA: 1. C. Zvezda 21; 2. Sloga (P) 18; 3. Partizan 18; 4. METALOPLASTIKA 16; 5. Požarevac 14; 6. Jugović 12 ....... 9. Radnički (Kg); 10. Železničar 1.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa