7. januar 2016.7. jan 2016.

ČivijaŠki ‘oroskop

JARAC
Kao što je i običaj, krenućemo od znaka koji je karatkerističan za sve one rođene krajem prošle i početkom Nove godine. Svi Jarčevi rođeni do pravoslavnog Božića šta su dobili od poklona, dobili su. Verovatno se radi “objedinjenom” poklonu – jedan, zajednički, i za rođendan i Novu godinu i Božić. Oni rođeni malo kasnije, možda dobiju u narednom periodu još neki prezentić. Još Ako Venera izađe iz prstena svemoćnog Saturna, eto veselja za sve Jarčeve.
VODOLIJA
Iako je Vodolija vazdušni znak, ovo lepo vreme i voda u svakom agregatnom stanju probudiće emocije i izazvaće pravu erupciju u životu onih koji su rođeni u ovom znaku. Možda se dese i neke fatalne ljubavi, ali ono “june koje neće da mune” je plata od 500 evra. Polako, biće i toga, ali ne pre početka kraja 2017. godine.
RIBE
Za Ribe je sve jasno. Pravac u beogradsku Arenu na Evropsko prvenstvo u vaterpolu. Samo bez zviždanja, molim. To je zabranjeno. Šta ste zviždali, zviždali ste. Ne ide to. Neki fin svet se sakuplja i treba pokazati našu ogromnu srpsku dušu. Sve drugo – zdravlje, novac, sreću, ostavite po strani, i bodrite naše delfine i delfinice do novih trijumfa. Posle angažmana na utakmicama, u povratku kući moguće je da će doći do još nekih lepih situacija u vidu pronalaženja izgubljenih novčanika koje treba vratiti u najkraćem mogućem roku.
OVAN
Tvrdoglavo se trudite da sve ostane isto, ali ne da se. Morate da prihvatite rizik promena, koje u prvom kvartalu neće doneti boljitak, ali pre svitanja noć je najtamnija. To naročito znaju penzioneri i zaposleni u javnom sektoru. Ako ste, kojim slučajem stranac na nekoj vrsti boravka u našoj zemlji, možda dobijete i državljanstvo. Za zdravlje ne brinite, samo se malo pričuvajte virusa.
BIK
Bikovi, pa i oni sa Majorke, definitivno su u minus fazi. Tako im zapalo ovoga puta. Naleću na velike, ogromne prepreke, gde god da se nađu, ali pred bikovima su nova iskušenja koja bi trebalo da dovedu do pozitivnijih rezultata. Međutim, ko nema sreću u ljubavi ima u novcu. Za novac ne treba da se brinete. Ima ga koliko ga ima, a ima ga dovoljno. Biće i ljubavi, ali potrebno je da se malo opustite, spustite gard, da ne kažemo rogove, i biće sve potaman.
BLIZANCI
Prosto je neprijatno koliko Blizancima dobro ide. Jednostavno hoće vas. Na poslu je super. Niste radili danima, dobili ste 13. platu. Pucate od zdravlja, iako vas teretana nije videla mesicima. Samo se pridržavajte internet uputstava i začinite ljubavni život do neslućenih granica.
RAK
Ako ste rak, pa još i ministar, a niste još smenjeni, ne brinite. Ta smena će da sačeka još neko vreme. Nije to lako, smeniti nekoga, ali je još teže naći zamenu. Čekajući smenu, vreme prekratite slušanjem najpoznatijih folk hitova, ili još bolje gledanjem uživo najvećih zvezda srpske estrade. Izbegavajte klekovaču i za posao nemojte da se sekirate.
LAV
Vi ste svoj na svome, pa makar bio i januar. Prolećne temperature u vama bude one najlepše porive. Iako nemate momka, ili devojku, posao, kreditnu karticu - ne sekirajte se. Lepo vreme nadomesti sve. Svakodnevna šetnja i odmaranje od rijaliti programa je najbolja terapija za lavove i lavice. Preporuka za ovaj znak -–odgledajte novi film iz serijala Ratovi Zvezda, ili najpoznatijeg tajnog agenta na svetu – 007.
DEVICA
Ne padajte u vatru bez preke potrebe. Vama nije potreban detektor laži da biste dokazali svoju nevinost. Kada je posao u pitanju, podignite ručnu kočnicu, naročito oni koji nisu mnogo odmarali u sezoni novogodišnjih i božićnih praznika. Neka sada rade oni koji su odmarali više od vas. Pročitajte novu knjigu od Zoranahe i nakrivite šešir.
VAGA
Kao i u svim situacijama u životu, i ovoga puta uspeli ste da izbalansirate kalorije u praznicima za nama. Koliko vam dobro ide dovoljno govori činjenica da su sva sazvežđa i planete u savršenom skladu. Malo imate problema sa računima koji su nagomilali, ali povedite računa. Znamo da je januar najduži mesec, ali vama tako dobro ide da to nije normalno. U ljubavi malo škripi, ali doćiće to sve na svoje.
ŠKORPIJA
Da ste morali da bocnete – niste. Mogli ste umesto toga da kolegi ponudite čašu rasola i sve bi bilo u redu. To što ste izvukli novčić u česnici ne znači da ste se obogatili. Ali vas sreća ne napušta. Ako budete dovoljno aktivni, možda u narednom periodu upoznate starletu, a to će muškim škorpijama da promeni život načisto. Na poslu malo povedite računa, moguće turbulencije, znate da je najavljena racionalizacija, a posle sledi stabilizacija. Zdravlje za medalju, čak su i vitamini koje konzumirate nepotrebni.
STRELAC
U zatvor, ni ovoga puta, nećete otići. Mars se pobrinuo za to i sve dok vas on prati, biće odlaganja. A, hoće vas i para. U ljubavi i ide i ne ide. Velika su iskušenja pred vama kojem se carstvu privoleti. Izbor koji je pred vama nije lak i pitanje je da li ćete prelomiti pametno. Tu vam ni Mars neće pomoći.
PS Javite ako smo barem nešto pogodili.
Pripremio: N. Kulačin

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa